fbpx

Kedvezményes – Reflexzónás talptérkép-alap

2.990 Ft

Kiváló minőségű, A3-as méretű, színes, nyomtatható reflexzónás talptérkép (a képen szándékosan torzítva jelenik meg! de a második képen jól látható a talptérkép valódi minősége).

A talptérképen 5 szervrendszer 58 reflexpontja található meg.

Kategória: Címke:

További információk

A3-as méretű, színes, nyomtatható reflexzónás talptérkép. Ennek a talptérképnek a segítségével könnyebben megtalálod a reflexpontok helyeit. A talptérképen a jobb talp, a bal talp, a lábfej, a belső és külső lábfej képe látható. Mindegyik ábrán jól olvasható számok jelzik a reflexpontok helyét, amelyek a talpon, lábfejen, talpélen, ujjakon, sarok területén, boka környékén találhatóak. A talptérkép jobb oldalán pedig a számokhoz tartozó reflexpontok (szervek, kiegészítő pontok) felsorolása található. A talptérképen jól láthatóan jelőlve vannak az egyes reflexpontok helyei, annak mérete, alakja. Az egyes szervrendszerek eltérő színnel vannak jelölve. Ugyanakkor az azonos szervrendszerbe tartozó pontok azonos színűek, így könnyen követhető a reflexpontok helyei a térképen. A talptérképen az alábbi szervrendszerek szerveinek reflexpontjai találhatóak meg (összesen 58 reflexpont): Vizeletkiválasztó rendszer (4 reflexpont) Emésztő rendszer (25 reflexpont) Légzőrendszer (10 reflexpont) Szív és érrendszer (5 reflexpont) Nyirokrendszer (14 reflexpont)

Amit a képen látsz, az egy szándékosan torzított, kitakart képAz eredeti egy nagyon jó minőségű, A3-as méretben nyomtatható, színes talptérkép.

A talptérkép minőségét az alábbi képen  láthatod:

 

"Nem azt kaptam, amit vártam" garancia

Ha nem vagy megelégedve a megvásárolt termék (kurzus, egyéb anyag) tartalmával, akkor 5 napon belül visszafizetem az árát!

Biztonságos online fizetés